Over Henk de Camping Pro

Hoi, ik ben Henk!

Mijn passie in het leven is, je raadt het vast al, kamperen! Heerlijk! Lekker erop uit, de natuur in, nieuwe omgevingen ontdekken en vooral genieten van ontspanning.

Ik heb al aardig wat jaartjes camping-kennis opgebouwd en dat deel ik graag met jou. Van de meest handige producten om te kamperen tot hele interessante blog artikelen. Voor jong en oud, van amateur tot pro! Lees je mee?

Kamperen voor iedereen!

Kamperen is leuk en het maakt niet uit hoe oud je bent. De kids gaan lekker spelen in de speeltuin, doen een balletje trappen of spelen verstoppertje. Ondertussen zitten paps, mams, opa’s en oma’s lekker te chillen op een stoel of op ligbed. De zon schijnt in je gezicht en de tent staat er mooi bij!

Heb je al eerder gekampeerd, of is dit je eerste keer? Het is natuurlijk belangrijk dat je de juiste spullen in huis hebt, om buiten huis te gaan genieten. Ben je al voorzien van een tent? Zoek je koffers of iets om in te slapen? Ik heb het allemaal, want er zitten meer dan 15.000 producten in mijn shop!

Winnen en verdienen als een pro

Met mijn webshop wil ik niet alleen maar succesvol worden, want ik ben ook een echte gunner. Ik geef graag dingen weg en ik deel graag stukjes van mijn taart.

Wat dacht je van zonnige winacties? Of een groen puntenspaarsysteem, zodat je wanneer je genoeg gespaard hebt, gratis of met korting camping spullen kunt uitzoeken bij mij. Maar als je zelf een website hebt, dan ga je denk ik fan worden van mijn affiliate programma! Klik gerust op de links om wat meer hierover te weten te komen. En als je een vraag hebt dan sta ik uiteraard klaar om je te helpen via mijn klantenservice.

Mis je nog iets op mijn webshop? Zie je iets vreemd of onduidelijks?
Ik sta altijd open voor kritiek. Ook voor complimenten natuurlijk, haha!

Voor nu zeg ik: Welkom bij Camping Pro, dé webshop voor kampeerliefhebbers met meer dan 15.000 producten.

Met liefde,
Henk