Over Camping Pro

Camping Pro

Camping Pro

Camping Pro is ontstaan uit mijn passie voor kamperen! Mijn naam is Henk en ik vind het heerlijk om even alleen erop uit te gaan, of samen met mijn vrouw en kinderen. Lekker de natuur in. Met Camping Pro bied ik jullie allemaal de mogelijkheid aan om met de juiste spullen optimaal te gaan kamperen. Of je nou nét begint of een oude rot van het kamperen bent, ik help je graag!

Met een assortiment van meer dan 15.000 producten hoop ik dat je vaker terug zult komen bij Camping Pro. Behalve als je alles al hebt, want dan heb je waarschijnlijk ook zoveel punten gespaard dat ik je een gratis kampeervakantie kan aanbieden. Hmm, dat zou eigenlijk best een leuke winactie kunnen zijn… oké, die bewaar ik voor later.

Twijfel je over welke producten je nodig hebt? Dan sta ik natuurlijk voor je klaar, want met Camping Pro wil ik iedereen helpen waar mogelijk. Soms maak ik ook alvast handige blogartikelen, zodat je alvast lekker kunt lezen over kamperen, avonturen, tips & tricks en soms ook gewoon een leuk verhaal over mij, haha!

Camping Pro is meer dan ‘gewoon een webshop’. Het is een webshop met niet alleen een groot assortiment, maar ook met een verhaal, met passie en een doel. Alles wat ik verkoop op Camping Pro, ben ik nieuwsgierig naar. De meeste producten heb ik zelf ook al eens gebruikt, maar nog lang niet alles. Ik ga dus regelmatig op pad met het assortiment van Camping Pro! Dat betekent ook dat als er een product tussen zit wat écht niet handig blijkt te zijn, dat ik die gewoon uit mijn webshop gooi. Wat ik namelijk niet handig vind, wil ik jou ook niet aansmeren. En zelfs als jij niet tevreden bent, dan heb je altijd nog 30 dagen bedenktijd. Wel zo fijn.

Wist je trouwens dat ik ook op social media zit?

InstagramFacebook