Even voorstellen

even-voorstellen-blog
Leestijd: 4 min

Het allereerste blogartikel op mijn webshop gaat over…. mij! Ik ben Henk en ik ben een professional als het om kamperen gaat. Henk de Camping Pro noemen mede-kampeerders mij ook wel. Met mijn meer dan 20 jaar ervaring als kampeerfanaat heb ik genoeg kennis te delen, avonturen te vertellen en tips te geven. Zet je tentstokken maar goed vast, want dit gaat een geweldige ervaring worden. Welkom bij Camping Pro!

Wie ben ik?

Zoals ik al zei; mijn naam is Henk. Ik heb een schat van een vrouw, twee prachtige kinderen en een lief hondje dat graag het clowntje uithangt. Ik ben gefascineerd door mens, dier en natuur en dat komt helemaal tot zijn recht in mijn kampeer ervaringen. Zo vind ik het heerlijk om in een populaire, goedverzorgde camping te verblijven, maar geniet er ook volop van om afgezonderd bovenaan een berg te kamperen. Elke ervaring heeft zijn eigen voor- en nadelen.

In het doorgaans leven werk ik ook hard om jullie allemaal van dienst te zijn met mijn Camping Pro webwinkel. Van het bieden van klantenservice tot aan het assortiment bepalen tot het verwerken van jullie bestellingen. Natuurlijk kan ik niet alles in mijn eentje, en daarom heb ik een te gek gaaf team naast mij. Het kan dus zomaar gebeuren dat je niet mij aan de telefoon krijgt, maar één van mijn teamleden. Elk met hun eigen expertise, en als hij of zij het even niet weet dan help ik je graag zelf verder. Misschien dat je dan iets langer moet wachten op een antwoord, maar zoals je wellicht hebt geleerd bij het opzetten van een tent; geduld is een schone zaak!

Kennis en avonturen

Eén van de leukste dingen om te doen vind ik het delen van mijn ervaringen. Dit gaat dan zowel om kennis voor handige producten, maar ook om mijn talloze avonturen. Door mijn avonturen heb ik namelijk veel geleerd over kamperen, en vooral ook wat je niet(!) moet doen. Uiteraard zijn het slechts tips, want je bent zo vrij als een vogel om zelf jouw pad te bepalen. Ik ben dan ook niet het type dat “ik zei het toch” zegt. Liever schud ik je de hand, omdat we beiden tot dezelfde conclusies zijn gekomen na onze eigen ervaringen.

Ik zou het dan ook enorm waarderen als je jouw ervaring(en) ook met ons allemaal deelt. Bijvoorbeeld via een product review, door te reageren op één van mijn blogartikelen of door simpelweg een berichtje naar mij te sturen. Misschien is jouw avontuur wel zó bijzonder dat ik er een eigen blogartikel aan wijd! Met jouw toestemming uiteraard.

Daarnaast kan ik alvast verklappen dat veel van mijn avonturen in ieder geval een eigen blogartikel krijgen. Dit probeer ik ook zoveel mogelijk los per avonturen te publiceren, want in een artikel over winterkamperen wil je niet per se iets over kamperen in de zomer lezen. Ik deel deze avonturen deels zelfs via mijn nieuwsbrief waar jij je eenvoudig voor kunt aanmelden. Lees je mee?

Camping Pro is fan van jou

Met mijn webwinkel Camping Pro wil ik je bedanken voor jouw vertrouwen. Dit doe ik soms door een hoogstpersoonlijk kaartje te sturen, maar vooral ook via winacties, kortingen en ons groene spaarprogramma. Zo wordt je tussentijds misschien beloond door een top artikel te winnen (6-persoonstent, leuk?), maar spaar je automatisch ook punten bij elke bestelling en door jouw vrienden naar Camping Pro te verwijzen. Deze punten zijn geld waard, want je kunt deze hier weer inruilen voor kortingen tot wel 100%. Ja, echt! Kleine lettertjes: je punten zijn maximaal 1 jaar geldig.

Elke klant moet zo goed mogelijk geholpen worden. Met dat streven ben ik Camping Pro gestart en dat streven moet ook blijven. Zelfs als ik of iemand van mijn team je niet meteen kan helpen, dan doen we allemaal ons uiterste best dat alsnog zo snel mogelijk te doen. Heb daarom ook een beetje geduld met ons, want we doen ons uiterste best. Zoals het hoort.

Assortiment en service

De service en het aanbod van Camping Pro vind ik erg belangrijk. Dit zijn dan ook 2 kernonderdelen waar elke dag hard aan gewerkt wordt. En niet alleen door mij, maar door het hele team. Soms helpen mijn vrouw en kinderen zelfs even mee! Het assortiment is iets wat dagelijks kan veranderen en dan met name de voorraad. Iedereen die van kamperen houdt zoekt natuurlijk de beste kampeerbenodigdheden. Is een product de ene dag niet op voorraad? Dan is het heel goed mogelijk dat het er de volgende dag weer is. Om je een handje te helpen: Je kunt bij elk niet-voorradig product je e-mail adres achterlaten om een bericht te krijgen zodra het product er weer is.

Nieuwe producten brengen we ook altijd even onder de aandacht via mijn speciale pagina met de laatste Nieuwe producten. Op deze pagina zie je de laatste 48 toegevoegde producten van mijn assortiment. Ja, dat vind ik ook handig!

Voor nu sluit ik graag af met een ‘Bedankt voor het lezen‘ en een ‘Welkom bij Camping Pro!‘.

Met liefde,
Henk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *