Affiliate programma

BetalenUitleg Affiliate campagne Camping Pro
Wil jij een samenwerking aangaan met mij en elke maand extra inkomen genereren?
Word dan nu affiliate partner van Camping Pro en verdien geld met jouw website! Dat kan nu heel gemakkelijk en snel via mijn affiliate programma.

Meld je aan voor ons partnerprogramma en verdien een percentage aan commissie per verkocht product! Dit kan voor een leuk inkomen zorgen en kan zeer snel oplopen! Plaats een banner of tekstlink van Camping Pro, gebruik jouw persoonlijke link en begin gelijk met geld verdienen. Ik heb ook een productfeed beschikbaar in XML formaat.

Om dit mogelijk te kunnen maken werk ik samen met het toonaangevende affiliate marketing netwerk: Daisycon

Dit affiliate netwerk zorgt ervoor dat jouw geld wordt uitgekeerd en daarnaast staan ze altijd klaar om je te helpen.

Hoe werkt het nu precies?
Jij kunt je registeren als verkoper bij mijn affiliate partnerprogramma. Als jij je geregistreerd hebt met jouw website kun jij je aanmelden voor de affiliate campagne van Campingpro.nl. Na goedkeuring van het aanmelden (jouw website wordt gecontroleerd op kwaliteit en relevantie) kun je het promotiemateriaal gebruiken dat ik aanbied via Daisycon.

Jij verdient commissie wanneer een bezoeker via de door jou geplaatste promotiematerialen op de website van Camping Pro terecht komt en een bestelling plaatst. Makkelijker kan niet!

Meld je aan als affiliate partner:
Stap 1: Meld je aan via Daisycon.com
Stap 2: Na aanmelding op Daisycon moet jij je aanmelden voor de campagne van Campingpro.nl.
Stap 3: Ik keur jouw aanmelding goed! Zodra jij als partner bij Camping Pro bent geaccepteerd kun je kant en klare banners,  tekstlinks selecteren en plaatsen of mijn productfeed gebruiken. De persoonlijke links daarvoor krijg je via Daisycon.com. Gemakkelijk en snel!
Stap 4: De samenwerking tussen jou en Campingpro.nl is een feit. Als één van jouw bezoekers via jouw site iets bij mij bestelt, ontvang jij automatisch commissie. Ik zal zorgen voor het keuren van de transacties. Affiliate-netwerk Daisycon draagt vervolgens zorg voor de uitbetaling van het totale commissiebedrag.

Vragen en antwoorden

Mag ik naast een banner ook direct linken naar producten op uw website?
Ja, je mag zelfs het hele assortiment of een deel van mijn producten op jouw eigen website plaatsen. Volledig naar eigen wens. Wanneer klanten bij jou op het product klikken en bij mij een aankoop doen dan ontvang jij tot 10% van het verkoopbedrag. Je hoeft hier verder niets voor te doen. Het gehele assortiment is beschikbaar als XML-feed en wordt dagelijks bijgewerkt.
Zit ik vast aan een contract?
Nee, je kunt de samenwerking op elk gewenst moment opzeggen. De samenwerking stopt dan direct. Je kunt ook gewoon de banner(s) van je website verwijderen en de samenwerking stopt dan ook automatisch. De samenwerking is voor jou geen verplichting.
Zit er echt geen addertje onder het gras?
Nee, absoluut niet. Daisycon en Camping Pro zijn professionele, toonaangevende bedrijven. Bestellingen gedaan bij Campingpro.nl worden nauwkeurig geregistreerd (persoonlijke klantgegevens worden om privacy redenen niet getoond) en zijn altijd voor jou inzichtelijk en controleerbaar. De commissie over de totale omzet wordt elke maand op een vaste dag overgemaakt. De exacte datum is afhankelijk van jouw registratie bij Daisycon en hier hebben wij verder geen invloed op. Wij zorgen in ieder geval voor een snelle verwerking van onze kant, rekening houdend met een maand.

Komt elke website in aanmerking?
Nee, Camping Pro behoudt het recht om partners te weigeren.

Is dit een uniek concept?
Nee, absoluut niet. Bekende webwinkels, warenhuizen en zelfs ’s werelds grootste webshop Amazon.com maakt gebruik van dit principe en concept.

 

Succes met promoten!